Siirry sisältöön

SAMBA–lonkero sykkii Suomeen

Olvin uusi SAMBA-lonkero vie kuluttajan makujen, värien ja sambakarnevaalien villiin sykkeeseen ja juhlaan.

Olvi tanssittaa rohkeasti esiin villin trooppisten hedelmien makuisen lonkeron, jossa maistuu Curumba-hedelmä, lime, rommi ja gini. Tuotteen alkoholipitoisuus on 4,7 %.

Tölkki ei jää Rio de Janeiron sambakarnevaaleilla pöllyävien höyhenten varjoon. Se erottuu edukseen kauppojen lonkerohyllyllä, sillä tölkki verhoutuu Brasilian lipun väreihin ja eteläamerikkaisvaikutteisiin kuvioihin. Juomapakkauksen kruunaa Tukaani-tikkalinnun päästä ja juhlavasta nokasta tyylitelty kuva.

Brasilian vuoden 2014 jalkapallon MM-kisatunnelman ja vuoden 2016 Rio de Janeiron olympialaismakuja pääset maistamaan Samba-lonkeron siivittämänä jo keväällä 2014. SAMBA-lonkero myydään 0,5 litan tölkeissä ja omiin karnevaaleihin kätevästi kulkevassa 6 x 0,33 litran tölkin 6-pakissa.

Olvi_Sambalonkero5

1 thought on “SAMBA–lonkero sykkii Suomeen

  1. samuseppälä

    moro ok juoma mut missä on toi pullo versio ja saisko mielumin muovi pulloihin samba lonkeron koska en haluaisi että nuoriso jotka rikkovat lasaisia pulloja .koiraien omistajat eivät aina huomaa lasin siruja siksoi olisi hyvä että tää juoma tulisi myös pullo versioksi koska koirien tassut ei kestä lasia sambasta ja nyt on ihan juotavaa mut sais olla vähän halvempaa mut einyt voi moittiakaan hyvää on tää lonkero nyt pääsin ite testaamaan et mä tiiän sit kun mä ostan juomat juhannukseksi

    terkuin salainen lonkero mies

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *