Siirry sisältöön

Ben & Jerry’s uutuus on jogurttijäätelö

Ben & Jerry’sin uusi jäätelö Greek Style Frozen Yogurt, saapuu pakastealtaisiin maaliskuun puolessa välissä. Tätä uutuutta voi nauttia hyvällä omallatunnolla vaikka tupla-annoksen, sillä se sisältää jopa 30 % vähemmän kaloreita ja lähes puolet vähemmän rasvaa kuin muut saman merkin tuotteet.

”Uskomattoman suosittu jogurttitrendi on tullut ryminällä myös Suomeen. Työskentelimme pitkään ja hartaasti saavuttaaksemme täydellisen, mutta yllättävän yhdistelmän; lopputuloksena on kaksi suussa sulavaa uutuusmakua. Ja parasta on, että vihdoin jogurttijäätelöä voi ostaa myös omaan pakastelokeroonsa”, toteaa Unileverin markkinointipäällikkö Soile Seppälä .

Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurtia saa kahdessa maussa: Rasberry Chocolatey ja Vanilla Honey Caramel Vanilla . Honey Caramel on kreikkalaistyylinen jogurttiherkku juoksevan hunajan ja pehmeän karamellin kera. Rasberry Chocolatey taas on raikas yhdistelmä vadelmaista jogurttijäätelöä ja makeita suklaapaloja.
bj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *