Siirry sisältöön

Edullisia suomalaisia tuotteita – K-kaupat vastaavat S-ryhmän haasteeseen

S-ryhmä ilmoitti pari viikkoa sitten tuovansa valikoimiin tuotesarjan, jonka tuotteiden raaka-aineet ovat suomalaisia ja valmistettu Suomessa. Nyt myös K-ruokakauppoihin tulee myyntiin vastaava K-Menu merkkituotesarja.

Tuotesarjaan kuuluu arjen perustuotteita, kuten tuoretta lihaa ja lihajalosteita, makaroneja, mehuja, pakasteita ja säilykkeitä. Huhtikuun alussa myyntiin tulevat tuotteet ovat erittäin hintakilpailukykyisiä.

K-ruokakaupat tunnetaan laajoista valikoimista, erinomaisista tuoreosastoista sekä vahvasta ruokaosaamisesta. Omien merkkien rooli osana päivittäistavaramarkkinoita on vahvassa kasvussa, Ruokakeskon toimitusjohtaja Jorma Rauhala sanoo.

K-Menu-sarjan pakkaukset ovat värikkäitä ja ne erottuvat hyllystä raikkaalla ja hyvin tunnistettavalla ilmeellä. Tuotteita on saatavilla K-citymarketeista, K-supermarketeista, K-marketeista ja K-extroista.

kesko_k-menu2_460x173

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *