Siirry sisältöön

Mies sai vain yhden lautasliinan – Vaatii oikeudessa McDonald’silta 1,5 miljoonaa

Kaliforniassa Pacoimassa sijaitsevassa McDonald’sissa tammikuun lopulla asioinut Webster Lucas§ ei saanut mielestään tarpeeksi lautasliinoja. TMZ -sivuton mukaan mies vaatii yhtiöltä 1,5 miljoonaa dollaria oikeudessa.

mcpork1

Tummaihoinen Lucas meni pyytämään lautasliinoja lisää, jolloin meksikolaisamerikkalainen vuoropäällikkö oli tylysti torjunut hänet ja väittänyt miehen saaneen jo lautasliinoja. Hän oli kuulemma mutissut jotain ”te mustat” -tyylisesti.

Olisi pitänyt mennä syömään Jack-in-the-Boxiin, koska tulin syömään enkä riitelemään lautasliinoista, Lucas oli ennen mutinaa todennut.

Lucas lähetti valitussähköpostin McDonald’sin toimitusjohtajalle, ettei hän voinut tehdä töitä tarpeettoman henkisen kärsimyksen takia. Lucas kertoo, että hänelle tarjottiin hyvityksenä tylysti ilmaisia burgereita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *