Siirry sisältöön

S-ryhmä tuo kauppoihin uuden kotimaisen tuotesarjan – Lupaa halpoja hintoja

S-ryhmän ruokakauppojen valikoimiin tulee uusi Kotimaista-tuotesarja. Tuotteiden raaka-aineet ovat suomalaisia, tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat tarjolla suomalaisten asiakkaiden omistamassa kaupassa.

Kotimaista_patarumpu_600x450_2

Asiakkaamme arvostavat kotimaisia elintarvikkeita, mutta suurin este niiden ostamiselle on hinta. Kotimaista-tuotteet ovat kuluttajille pysyvästi edullisia, S-ryhmän päivittäistavarakaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu sanoo.

Kotimaista-tuotteet ovat aina kotimaisia ja hinnaltaan edullisia. Ensimmäiset tuotteet ovat jo kaupoissa ja tuotteiden lukumäärä lisääntyy syksyä kohden. Tavoitteena on, että valikoimiin tulee yli 400 Kotimaista-tuotetta.

Tuotesarjaan kuuluvat esimerkiksi jauheliha, maito, hernekeitto, luomukananmunat ja leipä. Tuotteita tulee ympäri Suomen kaikkiin S-ryhmän ruokakauppoihin: Prisma, S-market, Sale, Alepa sekä ABC-market.

2 thoughts on “S-ryhmä tuo kauppoihin uuden kotimaisen tuotesarjan – Lupaa halpoja hintoja

  1. Päivitysilmoitus: Edullisia suomalaisia tuotteita – K-kaupat vastaavat S-ryhmän haasteeseen | Tukehu Pullaas

  2. Päivitysilmoitus: ABC vahvistaa kahvilatarjontaansa kotimaisilla Arnolds-donitseilla - Tukehu Pullaas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *