Siirry sisältöön

S-ryhmälle oma makeiskonsepti

Maaliskuusta lähtien, kohti syksyä, S-ryhmän kaupat luopuvat esimerkiksi Candyking ja Parrots-konsepteista. Myymäläketju satsaa uusiin Irtosnacks- ja Irtonamuja-tuotevalikoimiin.

Irtonamuja- ja Irtosnacks-konsepteilla uudistetaan valikoimia kuluttajaystävällisemmiksi myös hintatasoltaan. Makuja karkki- sekä snackstuotteisiin tulee uusia, mutta kestosuosikkejakin luvataan seasta löytyvän.

Irtonamuja-konsepti tulee yhteensä yli 600 myymälään, useimpiin Prismoihin, S-marketeihin ja pienmyymälöihin (Sale, Alepa, ABC-liikennemyymälä). Irtosnacks-konsepti tulee reiluun 100 myymälään. Tuotteita myydään edelleen kilohintaan.

Hinta on edullisempi, koska tuotteiden toimitusketju on lyhyempi ja kilpailutus tuotteiden ostoon on vapaata.

karkit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *