Siirry sisältöön

Uusi Pommac Rosé markkinoille

Kevät tuo mukanaan tuoteuutuksia kauppojen hyllyille, ja niin myös virvoitusjuomissa. Nyt saapuu raikas Pommac Rosé.Pommac saapui Suomeen Ruotsista 1930-luvun alussa. Ruotsissa Pommacia on juotu jo vuodesta 1919 lähtien. Se onkin Suomen vanhin virvoitusjuoma. Raikas virvoitusjuoma on hyvä alkoholiton vaihtoehto kevään ja kesän juhliin. Rosé sopii sellaisenaan alkoholittomaksi maljaksi tai vaikka juhlaboolin ainesosaksi.

Pommac Rosé saa rosé-viinien tapaan makunsa punaisista marjoista. Siinä maistuvat herukka ja karpalo. Lisäksi juhlavuutta tuo ripaus samppanja-aromia.

Pommac Rosé on kesän kausituote, ja se on myynnissä 1,5 litran kierrätysmuovipuollossa maaliskuun lopusta elokuun loppuun. Pommac 0,275 litran lasipullo on saatavissa vähittäiskaupoissa maaliskuun lopusta alkaen. Lisäksi Pommac myydään 0,5 l ja 1,5 litran kierrätysmuovipulloissa sekä Pommac Light 1,5 l kierrätysmuovipullossa, kerrotaan Hartwallin lehdistötiedotteessa.
IdaNisonen_HartwallPointPommac20140103__L2A1072_valmis_24690

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *