Siirry sisältöön

Makutestissä: Hiillos Juusto-makkara

Hiillos-makkaran suurena ystävänä tuli maisteltua tottakai myös juustoa sisältävä versio. Ei kyllä petytty ukon kanssa tähänkään Hiillokseen. Jauhomakkarat kunniaan!Tuote on pakattu 400 gramman pakettiin, joka sisältää 4 makkaraa. Maku oli perinteinen Hiilloksen maku, tosin juuston mieto maku oli mukava lisä jauho-Hiillokseen. Tässä makkarassa ei myöskään ole ärsyttäviä "nykysiä", siis niitä hampaissa nitskuvia kohtia. Siitä plussaa. Miinuksena ehkä juuston maku, se olisi voinut olla vahvempi näin paljon eri juustoja syöneen mielestä.

Makkara on laktoositon ja gluteeniton, eikä sisällä natriumglutamaattia.
atria_hiillos_juusto-624x312

2 thoughts on “Makutestissä: Hiillos Juusto-makkara

  1. Kirsi

    Kokeilepas joskus niitä soijamakkaroita. Ne ei sisällä mitään ärsyttäviä kappaleita ja maistuvat yleensä ihan hyviltä kun kuumentaa pannulla sulatuksen jälkeen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *