Siirry sisältöön

Makutestissä: Lidl:n kiviuunipizza Inferno

Lidlissä on tullut käytyä ahkerasti viime aikoina, ja mukaan tarttuikin tämä tulinen herkku. Itse tykkään tulisesta ruuasta, mutta millainen yllätys olikaan tämä pizza!Pizza sisältää mausteista pepperonia, chiliä ja punasipulia. Kuitenkaan chili ei tässä ole se tulinen osuus, vaan oikea potku löytyy juustopäälysteen alimmaisesta kerroksesta, itse kastikkeesta. Olen syönyt chilejä paljaaltaan, ja silti tämän pizzan kastike oli miusta tosi tulinen. Parin palasen jälkeen piti jo juoda lasi maitoa, ja millään en pystynyt tätä ruokaa loppuun syömään. Hinta-laatu-suhteeltaan voin kyllä suositella, jos pitää tulisesta. Mutta varoituksen sana, itselle tuli kastikkeesta voimakkaita reaktioita, mm. limakalvojen turpoamista.
IMG_2086

4 thoughts on “Makutestissä: Lidl:n kiviuunipizza Inferno

 1. merja luoma

  joo ostin samaisen pizzan jokuisen aikaa sitten ja voin sanoa että ainakaan minun tuttavapiiristä ei löydy niin kovaa kaveria että söisi loppuun edellä mainitun pizzan 😀

  Vastaa
 2. Matteus

  Pitääpä kokeilla, ite tykkään tulisesta ja varsinkin chilistä. Mutta en voi sietää niitä etikassa lilluneita jalapenoja, maistuvat vain etikalta. Harmi vain kun pizzerioissa ei yleensä muunlaista chiliä olekaan...

  Vastaa
 3. Antti

  Ostin pizzan äsken lidlistä ilman mitään ennakkotietoa tulisuudesta ja kun olin syönyt puolet siitä niin aloin miettimään että tämähän on aika tulinen, vähän alkoi hikoiluttamaan mutta söin loppuun asti.
  Huvittavaa kyllä kun tulisuus oli täysi yllätys, luulin ostaneeni normipizzan 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *