Siirry sisältöön

Arvostelussa: Grillimaisterin Pulled Pork

Maistelin ensimmäistä kertaa elämässäni pulled pork-possua, ja tämä makutesti kyllä yllätti positiivisesti. Voiko liha oikiasti maistuu näin hyvälle? Viimeksi vuosia sitten possua syöneenä lihaköntti laatikossa ja sen jälkeen grillattuna sekä revittynä ei kuulostanut kovin houkuttelevalta. Ostin kuitenkin Lidlistä tämän yksilön maistettavaksi juhannuksena, että tulisi ennakkoluulot ylitettyä.

Revitty porsas oli helppo valmistaa ja sekaan heitti vain kastikkeen. Maku oli ensin todella mieto, ajattelin että mikäs virka tällä kastikkeella oli? Kuitenkin hetken makusteltua alkoi mausteiden eri vivahteet tulla esiin ja liha oli todella pehmeää. Oikein suli suussa! Suosittelen lämpimästi kaikille. Lihan valmistamiseen meni noin puoli tuntia ja pakkauskoko on 550 grammaa.
pulled_pork

1 thought on “Arvostelussa: Grillimaisterin Pulled Pork

  1. Päivitysilmoitus: Pulled Porkia colakastikkeen kera | Tukehu Pullaas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *