Siirry sisältöön

Ben & Jerry’sille alkoholidrinkin makuisen jäätelöherkun

Yhdysvaltalainen jäätelöistään tunnettu Ben & Jerry’s on tunnettu ympäri maailmaa. Yhtiö on antanut tarttuvia ja erikoisia nimiä sekä makuja jäätelöilleen.

San Franciscon Chipotle’s Cultivate Festival -nimiseen tapahtumaan Ben & Jerry’s on luonut oman Margarita Pie -erikoismakunsa. Tuhat onnekasta pääsi herkuttelemaan ilmaiseksi margarita-drinkin makuisella jäätelöllä, jossa oli limen makuista jäätelöä kakkupaloilla ja tequila-vaahtokarkeilla höystettynä.

Ben & Jerry’sin perustivat Ben Cohen ja Jerry Greenfield vuonna 1978. Kaksikko suoritti viiden dollarin hintaisen Pennsylvanian yliopiston kirjekurssin jäätelönvalmistuksesta. Ensimmäinen jäätelöbaari avattiin Burlingtonin keskustaan.

benjerrysmargarita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *