Siirry sisältöön

Coca-Cola Vanilla saapuu Suomeen

Coca-Cola Vanilla on tällä hetkellä menestyksekkäästi myynnissä ympäri maailmaa yli 30 eri maassa, muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Venäjällä ja Isossa-Britanniassa.

Coca-Cola Vanilla -kausimaku saapuu Suomessa kauppoihin syyskuussa. Coca-Cola Vanilla lanseerataan Suomen markkinoille rajoitetuksi ajaksi 50 cl ja 150 cl pulloissa. Jakeluaika on 1.9.2014 – 31.3.2015.

Suomessa colakategoriaa dominoivat perinteiset, maustamattomat colajuomat. Suomalaiset ostavat kuitenkin mielellään myös uusia cola-makuja. Tämän todisti edellinen Coca-Cola-kausituote zero cherry, Sinebrychoffilta kerrotaan.

Toisaala esimerkiksi Isossa-Britanniassa Coca-Cola Vanilla’n piti olla Limited Edition -lanseeraus, mutta vahvan myynnin vuoksi siitä tulikin pysyvä maku.

Faktaa:

Coca-Cola Vanilla on tavallista Coca-Colaa, johon on lisätty vaniljan maku. Vanillaa oli saatavilla ensimmäisen kerran 1950-luvulla Yhdysvalloissa. Vuonna 2002 se palasi ja sitä alettiin myydä monessa muussakin maassa.

a36394a50a4efa3b_800x800ar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *