Siirry sisältöön

Ensimmäinen Pizzataxi-truck saapuu Suomeen

Suomen ensimmäinen Pizzataxi-truck saapuu Borco Höhnsin tehtaalta Saksasta Suomeen heinäkuussa. Pizzataxi-ketjun Pizzataxi-truck on varustetussa oikealla pizzakeittiöllä ja kahdella paistouunilla.

Nyt lanseeraamme Pizzataxi-truck -konseptin, jonka avulla tuomme Pizzataxin maistuvimmat pizzat kaikkien ulottuville. Katuruoka on usein ronskia ja kursailematonta, pizza sopii siihen muottiin hyvin. Tärkeässä roolissa tulevat olemaan tuoreet, ensiluokkaiset raaka-aineet, joista pizza valmistetaan käsin paikanpäällä. Autossa on korkeatasoinen keittiötekniikka, kertoo Pizzataxin ketjupäällikkö Juhani Kotro.

Uusi konsepti irtautuu perinteisestä toimintamallista, ja vaatiikin Kotron mukaan yrittäjältä erilaista lifestyle-yrittäjyys asennetta. Yrittäjiksi on haettu henkilöitä, joilla on sekä ripaus seikkailumieltä että halu lähteä yhdessä Pizzataxi-ketjun kanssa ideoimaan ja kehittämään food truck –konseptia.

Pizzataxi-truckit tulevat olemaan mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri vuoden. Merkkejä on myös siitä, että yritykset ovat kiinnostuneita varaamaan Pizzataxi-truckia erilaisiin tilaisuuksiinsa, esimerkiksi avajaistapahtumiin.

Pizzataxi-truckin valikoimaan kuuluvat Pizzataxin suosituimmat pizzat, kevyitä salaattiannoksia, virvokkeita ja pientä makeaa kahvin kera. Kahden paistouunin ja yrittäjäpariskunnan voimin valmistuu lähes 300 pizzasliceä tunnissa, tuoreena ja höyryävän kuumana.

a9a8bb05d67e9bfd_800x800ar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *