Siirry sisältöön

Nainen on paras grillaaja

Nyt se on todistettu, että nainen on paras grillaaja. Helsingin Narinkkatorilla sunnuntaina Grillimaisteri 2014 -kiertueen finaalissa koko kärkikolmikko nimittäin muodostui vain naisista.

Voittajaksi huippukokeista koostuva raati valitsi helsinkiläisen Viivi Laube-Pohton. Toiseksi kisassa sijoittui riihimäkeläinen Maarit Paldanius ja kolmannelle sijalle grillasi jyväskyläläinen Kreetta Ahonen.

Tätä en olisi ikinä uskonut. Ainakaan vielä ei ole uranvaihtosuunnitelmia! Ensin ainakin hemmotellaan sukua hyvillä herkuilla voiton kunniaksi, onnellinen voittaja Laube-Pohto suunnittelee.

Erityisesti naisten vahva edustus finaalissa ja voittajissa ilahdutti tuomaristoon kuuluneita huippukokkeja: kaikki osakilpailuista finaaliin päässeet viisi naista suoriutuivat myös sunnuntaina seitsemän parhaan kilpailijan joukkoon.

En odottanut näin kovaa tasoa Grillimaisterin finaalissa. Oli todella ilo tuomaroida näin kovatasoisessa kisassa, tuomaristoon kuulunut huippukokki Hans Välimäki tunnusti kisan jälkeen.

afd53f38ca178b3e_800x800ar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *