Siirry sisältöön

S-market myi vanhan sadon perunaa varhaisperunana

Kuopion ja Maaningan S-marketeissa Pohjois-Savossa on vahingossa myyty alkuviikosta vanhan sadon perunaa tämänvuotisena varhaisperunana.

Kyse on inhimillisestä virheestä. Tilasimme vahingossa väärää perunaa kahteen S-markettiin. Oletimme tilatun perunan olevan kesäperunaa, mutta se olikin ns. vanhan sadon perunaa, jota sitten myytiin kesäperunana maanantain ja tiistain ajan. Olemme tapahtuneesta äärimmäisen pahoillamme, toteaa vähittäiskaupan toimialajohtaja Juha Riikola Osuuskauppa PeeÄssästä.

Tällä hetkellä kauppojen valikoimissa on uutta ja vanhaa perunaa. Hyvin säilytettyä vanhan sadon perunaa voi olla ulkonäöllisesti vaikeaa erottaa uudesta perunasta. Siksi tilausvirhe ei selvinnyt, kun peruna laitettiin myyntiin.

Myymälähenkilökuntamme ei valitettavasti huomannut eroa hyvälaatuisessa vanhan sadon perunassa verrattuna kesäperunaan. Otimme tuotteet heti pois myynnistä, kun asia selvisi. Hyvä, että virhe tuli nopeasti ilmi, Juha Riikola toteaa.

peruna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *