Siirry sisältöön

Lonkerobaarista hittituote – Aito lonkero viedään käsistä Berliinissä

Hartwall avasi torstaina 28.8. tilapäisen lonkerobaarin Berliiniin esitelläkseen suomalaisille rakkaan, mutta muulle maailmalle vielä tuntemattoman juomakategorian.

IMG_0369 as Smart Object-1_26538_26541__web

HKI1952-baarin avajaisiin osallistui arviolta 700 ihmistä. Katu baarin edessä oli käytännössä poikki, kun kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään. Asiakkaat ihmettelivät, että miksi suomalaiset eivät ole vieneet juomaa ulkomaille aiemmin?

Olemme saaneet berliiniläisiltä todella rohkaisevaa palautetta. Viimeistään tämä Berliiniin suuntautunut tunnustelumatkamme on herättänyt meidät. Jos me suomalaiset emme itse lähde rohkeasti ja ennakkoluulottomasti viemään kiinnostavia tuotteitamme maailmalle, ei niitä kukaan isossa mittakaavassa osaa tulla Suomesta hakemaan, toteaa Berliinistä juuri palannut Hartwall Original Long Drinkin tuotepäällikkö Turkka Hirvonen.

Odottamattoman suuren suosion vuoksi Original Long Drink lonkeroa lähti eilen Berliiniin hätäapuna 5 000 lonkerotölkkiä lisää. Baariin varatuista tölkeistä yli puolet nautittiin ensimmäisen viikonlopun aikana.

HKI1952_aitolonkero2_27599

Hartwallilla seurataan nyt tarkalla korvalla Berliinistä kantautuvaa palautetta. HKI1952-baari rohkeana markkinointipanostuksena on jo nyt poikinut lonkeron laajamittaisen viennin käynnistämiseen vaadittavia verkostoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *