Siirry sisältöön

Älä syö tätä tahnaa

Saksalaisen Rapunzel -tuotemerkin seesamitahnasta on yhdessä erässä todettu salmonellaa. Valmistaja on pyytänyt suomalaista maahantuojaa, Itu Biodyn Oy:tä poistamaan varmuuden vuoksi kaikki myynnissä olevat erät kyseistä seesamitahnaa.

Tuotetta on myyty 250 gramman lasipurkissa näissä vähittäismyyntipisteissä: Ruohonjuuren myymälät (Helsinki, Turku, Tampere), Luomupuoti Satumarja (Helsinki), M-kauppa Arabia (Helsinki), Lahden terveyskauppa, Porin kauppahalli /Ullan uniikki, Tyrvään yrtti, Naturazone (Helsinki), Porvoon ekokauppa, Ekolo Jyväskylä sekä Ruohonjuuren verkkokauppa.

Maahantuoja on 29.1.2015 poistanut tuotteen myynnistä ja informoinut jälleenmyyjiä takaisinvedosta.

4752530.515x325

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *