Siirry sisältöön

Sisältää kiellettyä hedelmää: SOK vetää tämän pois myynnistä

SOK tiedottaa vetävänsä pois myynnistä Rainbow Smoothie Hedelmä (ananas-mango-papaija) pakastehedelmäsekoituksen. Sekoituksia on myyty S-ryhmän ruokakaupoissa kautta maan.

Tuote vedetään pois myynnistä, koska ananas-mango-papaija –hedelmäsekoituksen sisältämä papaija on Intiassa viljeltävää GMO-lajiketta. Kyseistä lajiketta myydään EU:n ulkopuolella. Sen myynti ei kuitenkaan ole sallittua EU:n alueella.

SOK muistuttaa, että myynnissä on myös muita Rainbow Smoothie Hedelmä –sekoituksia. Takaisinveto koskee kuitenkin vain tuotetta, joka sisältää papaijaa.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote ja palauttamaan tyhjä pakkaus ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

lataus
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *