Siirry sisältöön

Pyörykkä kohu: ”Lihaton” pärjäsi hyvin sokkotestissä

Kerroin aiemmin, että ruokakesko markkinoi K-Menu lihapyöryköitä, joiden lihapitoisuus oli tuoteselosteen mukaan pyöreä nolla. ISTV koemaistatti sokkotestissä pyöryköitä kahdeksalla henkilöllä, jotka antoivat tuotteille kouluarvosanan neljästä kymmeneen.Testissä olivat K-Menun Pyörykkä, Atrian Suomalainen lihapyörykkä, HK:n Mummon lihapyörykkä sekä Kokkikartanon Oikeat Lihapullat. Atrian lihapyörykkä sisältää 80 prosenttia lihaa, HK:n Mummon lihapullat 61 prosenttia ja Kokkikartanon Oikeat lihapullat 91 prosenttia jauhelihaa.

Sokkotestisä neljä pyörykkää tarjoiltiin kypsentämättöminä. HK:n lihapullat sai 7,1 pistettä, K-Menu pyörykät 6,9 pistettä, Kokkikartanon Lihapullat 6,4 pistettä ja Atrian lihapyörykkä 6,1 pistettä.

Vain kaksi osallistujaa arvasi, mikä pyöryköistä ei sisällä lihaa.

6410405143365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *