Siirry sisältöön

Stockmann mokasi perheenisän kakkutilauksen – Todella yllättävä korvaus

Helsinkiläinen Hannu Oskala oli tilannut Itäkeskuksen Stockmannista 25 hengen prinsessakakkua tyttärensä nimiäisiin. Oskala meni hakemaan kakkua 13:30, mutta suureksi yllätykseksi tilausta ei löytynytkään.Ei meillä täällä mitään kakkua ole. Ihanko varmasti tilasit tänne sen kakun?

Oskala kertoo Facebookissa Stockmannin henkilökunnan pienen selvittelyn jälkeen myöntäneen virheensä. Henkilökunta selvitti muutamassa minuutissa millaisia kakkuja pääkaupunkiseudun kaikkien Stockmannien tiskeiltä löytyy.

Sitten naamani eteen lyötiin kansio, josta sain vapaasti valita riittävän määrän kakkuja. Otin viisi, neljää eri sorttia. Sacher, suklaa-appelsiini, vadelmamousse ja vadelma.

Oskala joutui lähtemään tyhjin käsin kotiin, jossa oli vastassa ihmetteleviä katseita. Kello 14.45 oven taakse ilmestyi Stockmannin työntekijä, joka oli saapunut pihaan taksin takakontti täynnä kakkuja. Suoraan kotiovelle kuljetettuna ja veloituksetta.

Vaikka mokasivat, tällaisesta asiakaspalvelusta haluan kiittää Itiksen Stockan herkun henkilökuntaa. Arvosanaksi 10+ tilanteen jälkihoidosta. Ja tästä laadukkaan asiakaspalvelun tunnistaakin. Kannatti varmasti heillekin.

Tässä nähtiin esimerkillistä asiakaspalveluhenkeä, jonka ansiosta kumpikin osapuoli lopulta voitti.

Julkaisu käyttäjältä Hannu Oskala.

6410405143365

1 thought on “Stockmann mokasi perheenisän kakkutilauksen – Todella yllättävä korvaus

  1. Raija Moilanen

    Hei!
    Todella upeeta palvelua. Asiakasta on helppo palvella kun kaikki menee nappiin. Asiakaspalvelu mitataankin silloin kun asiakas ei ole tyytyväinen tai on sattunut moka (inhimillinen erehdys). Juhlan alkaminen varmaan kaupassa tullut ilmi ja taksilla ehtivät toimittaa ajoissa. No yksi lisä ikimuistoiseen juhlaan 😀

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *