Siirry sisältöön

Varo tätä maustetta

SOK vetää myynnistä erän valmistuttamaansa tuotetta ” Xtra Jauhettu paprika”, 60g. Tuote sisältää pieniä määriä mantelia, jota ei ole mainittu ainesosaluettelossa.Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion mantelille allergisille henkilöille.

Takaisinveto koskee Xtra Jauhettu paprika -erää, jonka parasta ennen –päiväys on 2.2.2018. Kyseistä tuotetta on ollut myynnissä S-ryhmän Alepa-, Sale-, S-market- ja Prisma-myymälöissä 16.2. -24.3.2015 välisenä aikana.

SOK pyytää mantelille allergisia kuluttajia hävittämään tuotteen ja palauttamaan tyhjän pakkauksen ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 Vastauslähetys. Ostos hyvitetään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *