Siirry sisältöön

Blogissa julkaistu resepti tyhjensi apteekin hyllyt

Kinuskikissa -leivontablogissa julkaistiin reilu viikko sitten mustavalkoisen seeprakakun resepti. Tämä somehitiksi noussut kakkuresepti sai apteekin myymään "ei oota".Seeprakakun valmistamiseen menee Apteekin salmiakki -mixeriä. Ylen mukaan se on nostanut apteekkitavarana myytävän nestemäisen salmiakin kysynnän pilviin.

Apteekin hyllyltä salmiakkinestettä löytyy yleensä vain muutama pullollinen, eikä se apteekkarien mukaan kysytyimpien listalla.

Päivittäin käy kysyjiä, ja nyt odotellaan, kertoo yksi apteekkari.

Tuotetta valmistavan Haganolin hallituksen puheenjohtaja Kirsti Sariolalla oli pieni aavistus suuresta menekistä, mutta näin suuri oli yllätys.

Maanantaina, kun lavat olivat lähdössä tukkukauppaan, tilaus nousi kaksinkertaiseksi. Tiistaina saimme uuden tilauksen ja joudumme lisäämään tuotantoamme. Näyttää siltä, että kysyntää on niin paljon, että ei ehdi helluntainakaan heilastelemaan.

seeprajuttu1305JOB_ah

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *