Siirry sisältöön

Ostitko tämän pakastevihannespussin? – Kannattaa varoa

Rainbow Grillatut vihannekset –pakastekasvissekoituksia, joiden EAN-koodi on 6414893139749 vedetään pois markkinoilta. Takaisinveto koskee erää, jonka tunnistaa parasta ennen -merkinnästä 21.07.2016.Takaisinveto tehdään, koska tuote saattaa sisältää siihen kuulumatonta vehnänuudelia. Se voi aiheuttaa allergisen reaktion vehnälle allergisille henkilöille ja olla haitaksi keliaakikoille.

Tuotetta on myyty S-ryhmän Prismoissa, S-marketeissa sekä ABC-market ja Sale-myymälöissä ympäri Suomen.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote ja palauttamaan tyhjä pakkaus ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta, Tunnus 5020470, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Ostos hyvitetään.

lataus (3)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *