Siirry sisältöön

Tämä tuote sisältää salmonellaa – Älä avaa!

Func Food Finland Oy vetää markkinoilta pois erän CocoVi Chlorella leväjauhetta, joka on pakattu Suomessa samasta raaka-aine-erästä, josta on todettu salmonella Irlannissa.Leväjauhe on pakattu 115 g ja 280 g purkkeihin ja niissä on parasta ennen -päiväys 6/2016. Päiväysmerkintä löytyy tuotteen pohjasta.

Func Food Finland Oy opastaa kuluttajaa jättämään purkin avaamatta, lopettamaan tuotteen käytön ja palauttamaan sen postimaksutta tuotteen valmistajalle sopimusnumerolla 600051 osoitteeseen Func Food Finland Oy, Pyynikintie 25 y 10, 33230 Tampere.

Palauttajaa pyydetään liittämään palautukseen omat yhteystietonsa tuotteiden hyvittämistä ja yhteydenottoja varten.

cocovichlorella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *