Siirry sisältöön

Tässäkö helpotus krapulaan? Nauti lasillinen ennaltaehkäisevästi

Australialaistutkijat kertovat Daily Mailin mukaan, että kaupan hedelmäosastolta löytyvä herkku voi auttaa lieventämään krapulaoireita.Päärynän syöminen tai 2,2 desilitran päärynämehun nauttiminen ennen kosteaa iltaa vähentää krapulaoireita yli 21 prosentilla. Jälkikäteen

Tutkijoiden mukaan päärynä lisää keskittymiskykyä, parantaa muistia ja vähentää alkoholin määrää verenkierrossa.

Krapulan ärhäkkyys lieveni huomattavasti niillä koeryhmäläisillä, jotka nauttivat päärynää ennen juomista verrattuna ryhmään, jolle annettiin placebo-juomaa. Selvimmät vaikutukset näkyivät keskittymiskyvyssä, johtava tutkija Manny Noeakes kommentoi.

Noakes muistuttaa, että päärynä vaikuttaa ainoastaan ennaltaehkäisevästi. Hedelmä ei siis toimi krapulalääkkeenä liiallista juomista seuraavana aamuna.

Paras tapa välttyä krapulalta on kuitenkin välttää alkoholin juomista kokonaan.

päärynä

1 thought on “Tässäkö helpotus krapulaan? Nauti lasillinen ennaltaehkäisevästi

  1. Eliza

    Gordon Aeternus - It was a really nasty sadistic horrible film. Not like the pissed up fraternity boy joke &#tsH6;1o28el’. It was far too short though. I would’ve like to know the guys motives aswell.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *