Siirry sisältöön

Mitä ihmettä: Pakastemansikoiden joukossa katkarapuja

SOK ilmoittaa vetäneensä myynnistä Belgiassa valmistetun erän tuotetta ” Rainbow Mansikat, pakaste 500 g”. Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -merkintä on 18.12.2016.Tätä tuote-erää on ollut myynnissä 30.9.2015 alkaen S-ryhmän Prisma-, S-market-, Alepa-, ABC-market, ja Sale-myymälöissä kautta maan.

Pakastettujen mansikoiden joukossa voi olla yksittäisiä katkarapuja. Katkaravuille allergisille tuote haitallinen, muille tuote on turvallinen.

Katkaravulle allerginen kuluttaja toimi näin:

sia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen:


S-Kuluttajaneuvonta
Tunnus 5020470
00003 VASTAUSLÄHETYS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *