Siirry sisältöön

Fazer tuo uudet suklaat markkinoille – Mukana jopa lentolippuja

Fazer tuo helmikuussa markkinoille täysin uudenlaisen suklaasarjan. Karl Fazer Travel -suklaalevyt tuovat tuulahduksen Kööpenhaminasta, Rio de Janeirosta, Lontoosta ja New Yorkista.Suklaat ovat saaneet inspiraationsa ja makumaailmansa näistä neljästä kiinnostavasta kaupungista. Jokainen suklaalevy sisältää uniikin koodin, jonka kautta saa levyn kaupunkiin liittyvää yllätyssisältöä. Jaossa on muun muassa lentolippuja yhteistyössä Finnairin kanssa.

Karl Fazer Travel -suklaalevyt tuovat aivan uudet makuyhdistelmät valikoimaamme, ja sen lisäksi tarjoavat mahdollisuuden kokea ja jakaa elämyksiä tuoreella tavalla, kertoo Fazerin Senior Brand Manager Jonna Pelvo.

Kööpenhamina: Raspberry & liquorice

Valkoista suklaata, seassa vadelmaa ja rapeaa lakritsia

Rio de Janeiro: Mint & choco drops

Mintun makuista maitosuklaata ja värikkäitä rakeita

Lontoo: Toffee rocks & salty cookie

Maitosuklaata, rouskuvaa toffeeta ja suolaisenmakeaa keksimurua

New York: Iced coffee & mudcake

Jääkahvinmakuista maitosuklaata ja pehmeitä suklaakakun paloja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *