Siirry sisältöön

S-ryhmä iski: Osa Prismoista auki kello 23 asti

Hallituksen esitys kauppojen ja kampaamoliikkeiden aukioloaikojen vapauttamisesta hyväksyttiin eduskunnassa. Tämän myötä S-ryhmä pidentää lähes 500 Prisman, S-marketin ja Salen aukioloaikoja.

Vilkkaimmat Prismat ovat auki kuutena päivänä viikossa kello 7–23, sunnuntaisin kello 10–23. Aukioloajat vaihtelevat osuuskaupoittain ja myymälöittäin.

Asiakkaidemme pitää saada valita itse, milloin he käyvät kaupassa. Aukioloaikoja pidentämällä annamme heille lisää valtaa omiin aikatauluihinsa. Päivän ruuhkaisimpien hetkien paine kevenee, kun kauppareissun ajankohdan voi valita vapaammin. Toimivampi arjen järjestys vapauttaa enemmän aikaa perheelle ja omille tekemisille, sanoo valikoimajohtaja Ilkka Alarotu S-ryhmän marketkaupasta.

Osuuskaupat vapauttavat nyt kaupassakäyntiä hieman samaan tapaan kuin Netflix vapautti televisionkatselua: haluamansa saa silloin kun itselle sopii, ei silloin kun joku muu on päättänyt niin.

Vastaavaa aukioloaikojen pidennystä ei ole tehty koskaan aikaisemmin. Asiakkaat pääsevät nyt ensi kertaa kokeilemaan aikaisempaa ja myöhäisempää asiointia isoissa marketeissa.

Vain tekemällä tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Jos uudet aukioloajat eivät sovikaan asiakkaillemme, viilaamme niitä uudestaan, Alarotu lupaa.


Katso lista marketkaupan toimipaikoista, joiden aukioloajat laajenevat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *