Siirry sisältöön

Uudenlainen sixpack tulee myyntiin – Suomessa ensimmäinen laatuaan!

Tampereella sijaitseva vuonna 2012 perustettu Pyynikin käsityöläispanimo Oy tuo joulukuun puolivälissä ensimmäisenä Suomen olutmarkkinoille sixpackin, joka sisältää kuusi erilaista olutta.Sessio-sixpack tarjoaa kuluttajille helpon mahdollisuuden tutustua erityyppisiin oluisiin. ”Kuudesti aukeava maistelupakki” sisältää yhden kutakin Sessio-olutsarjan tuotetta: Red Ale-, Stout-, White IPA-, American IPA-, Bitter- ja vehnäoluen.

Suomessa oluiden harrastaminen on selkeästi kasvava ilmiö, joten Pyynikin käsityöläispanimo halusi tuoda markkinoille jotain uutta ja erilaista.

Loimme kuluttajalle olutmaailmaan helposti lähestyttävän portin, joka mahdollistaa aivan uudenlaisen, monipuolisen olutnautinnon. Pakkauksen on tarkoitus myös tukea järkevää ja tiedostavaa alkoholinkulutusta, jossa humaltumishakuisuuden sijaan mietittäisiin sisältöä ja kokonaisuutta, kertoo Pyynikin käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere.

Pakkaus sisältää tarkat tiedot jokaisesta sen sisältämästä tuotteesta. Asiakkaalla on myös mahdollisuus ostaa oluita yksittäisinä kappaleina samaan litrahintaan. Mukana on myös ohjeistus, missä järjestyksessä oluet kannattaa nauttia.

Idea on muhinut päässäni jo vuosia. Ensimmäisen kerran ajatus otettiin panimolla vakavaan harkintaan muutama vuosi sitten, ja sen toteutusprojekti vei lähes kaksi vuotta, Pere sanoo.

Panimolla on kova halu julkaista tulevaisuudessa lisää erilaisia maistelukokonaisuuksia, mikäli hanke osoittautuu onnistuneeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *