Siirry sisältöön

Hartwall mokasi – Pepsi Max -tölkeissä olutta

Hartwall vetää välittömästi takaisin erän Karjala 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksia ja Pepsi Max -tölkkejä, koska pakkauksiin on voinut joutua Pepsi Max -tölkkejä, joissa on sisällä olutta.

Todennäköisesti virhe on tapahtunut, kun tuotantolinjalla on ensin tölkitetty Pepsi Maxia ja sen jälkeen Karjalan 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksia. Puhdistus- ja tarkistustoimenpiteistä huolimatta linjastolle on mitä ilmeisimmin jäänyt yksittäisiä tyhjiä Pepsi Max -tölkkejä, joihin kone on ajanut olutta ja sijoittanut ne Karjalan 6x0,33 litran tölkkipakkauksiin.

Olemme valtavan pahoillamme, että tällainen virhe on tapahtunut. Suhtaudumme tapaukseen erittäin vakavasti ja tutkimme, miten se on ollut mahdollinen, Hartwallin toimitusjohtaja Tapio Pajuharju sanoo.

Toistaiseksi Hartwalliin on ottanut yhteyttä kaksi kuluttajaa, jotka molemmat olivat asioineet Lahdessa Holman Prismassa.

Hartwall pyytää kuluttajia, jotka ovat viime päivinä ostaneet Karjala 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksen tai yksittäisen Pepsi Max -tölkin tarkistamaan pakkauksen parasta ennen -leiman ja palauttamaan vialliset tuotteet ostopaikkaan.

max

9285538ec0a46d7b_800x800ar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *