Siirry sisältöön

Hotelliaamiaisen hävikki puhuttaa – Tämä kuva kertoo kaiken

Porilaisen hotelli Vaakunan väki punnitsi runsaan kahden viikon ajan aamiaistarjoilun asiakkaiden lautasille jättämän ruokamäärän. YLE:n mukaan jätettä syntyi 16 päivässä 247 kiloa. Asiakasta kohti ruokaa jäi syömättä päivittäin lähes 120 grammaa.

On vanhanaikaista meininkiä ottaa seitsemää sorttia lautaselle ja miettiä vasta sitten mikä maistuisi. Lapsillekin pitäisi opettaa, että lautaselle kannattaa ottaa ruokaa vain sen verran, mitä jaksaa syödä. Nälkäisenä täältä ei tarvitse lähteä. Jos vatsaan jää tilaa, voi ruokaa hakea lisää, sanoo hotellipäällikkö Riina Ojanen.

Nyt teknologia- ja palveluyhtiö Rauten toimitusjohtaja Tapani Kiiskin Twitteriin lataama kuva Scandic Marskin hotelliaamiaisen hävikistä puhuttaa. Aivan järjetöntä touhua.

CbuiqtVUEAAIMwh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *