Siirry sisältöön

Prismat vauhdittamaan myöhäiskauppaa – Kello 21 jälkeen 30 prosentin alennus tuplana

Pidennetyt aukioloajat otettiin käyttöön Prisma ja S-market ketjuissa 11.1.2016. Nyt HOK-Elannon Prismat lähtevät vauhdittamaan myöhäiskauppaa radikaalilla konstilla.

Maanantaista 29.2.2016 lähtien HOK-Elannon Prismoista saa klo 21 jälkeen punalaputetuista elintarvikkeista kassalla 30 prosentin alennuksen tuplana eli -60 prosenttia.

Se on meidän kannaltamme ekologista ja myös taloudellisesti perusteltua. Samalla se antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä edullisia löytöjä ja säästää ruokalaskussa, toteaa HOK-Elannon Prisma-ketjun johtaja Lassi Juntunen.

HOK-Elannon Prismat ovat jo pitkään pyrkineet määrätietoisesti vähentämään pois heitettävien elintarvikkeiden määrää.

Tilausmääriä suunnitellaan huolellisesti ennakoidun kysynnän mukaan ja tilaustoimintaa on myös automatisoitu. Lisäksi ruokaa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja lopulta jätteeksi päätyvistä elintarvikkeista valmistetaan nykyisin mm. bioetanolia.

Tällä uudella, tuplasti paremmalla alennuksella pyritään edelleen pienentämään jätteeksi päätyvien elintarvikkeiden määrää. Päämääränä on, että tulevaisuudessa jätteeksi ei päätyisi lainkaan tai hyvin vähän elintarvikkeita.

PeeÄssä 25.10.2013 Kuopion Prisma uudistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *