Siirry sisältöön

Allerginen varo näitä dippimausteseoksia

Lidl Suomi on poistanut myynnistä Crusti Croc valkosipuli- ja tsatsiki-dippimausteseokset. Tuotteet on virheellisesti pakattu toistensa pakkauksiin. Takaisinveto koskee tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 2.11.2019.Valkosipulimausteseos sisältää soijaa ja tsatsiki-mausteseos maitoa. Pakkausvirheen takia näitä allergeeneja ei ole merkitty oikein.

Tsatsiki-mausteseoksen pussiin pakattu valkosipulimausteseos ei sovellu henkilöille, jotka ovat yliherkkiä soijalle. Valkosipulimausteseoksen pussiin pakattu tsatsiki-mausteseos ei sovellu henkilöille, jotka ovat yliherkkiä maidolle. Muille tuotteet ovat turvallisia käyttää.

Asiakkaat voivat halutessaan palauttaa kyseiset virheelliset tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

a26cfd8117718ae4_800x800ar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *