Siirry sisältöön

Lidl yllätti taas – Paistopisteeseen hampurilaisia

Espoon Niittykummun Lidl-myymälässä testataan uutta Lidl to Go tuoteryhmää. Lämpöhyllystä löytyy kahdeksan uutta tuotetta, muun muassa wrappeja, grillattua broileria ja hampurilaisia.Lidl to Go -tuotteet on kehitetty sellaisiin tilanteisiin, joissa ruoan pitää olla heti valmista syötäväksi. Meillä on jo ennestään myynnissä paljon valmiita, helppoja eväitä, mutta nyt halusimme laajentaa valikoimaa lämpimiin ruokiin. Tarjoamme vaihtoehtoja aamupalaksi, lounaaksi, matkalla syötäväksi ja perheen ruokapöytään, kertoo ostopäällikkö Hannes Herbst.

Myöhemmin tammikuussa lämpiminä myytävät tuotteet otetaan testattaviksi myös Helsingin Itäkeskuksen ja Järvenpään Lidleissä. Testien tarkoituksena on selvittää, millaisia lämpimiä tuotteita asiakkaat haluavat kaupasta ostaa. Samalla testataan myös erilaisten laitteiden ja myyntikalusteiden soveltuvuutta. Kerättyjen kokemusten perusteella päätetään, laajennetaanko uuden tuoteryhmän myynti myös muihin Lidl-myymälöihin.

Tuotteet löytää myymälän paistopisteestä turkoosin Lidl to Go -merkin luota. Myöhemmin myymälään asennetaan kahvikone, josta voi ostaa makunystyröitä helliviä kahveja.

9ea49835f896724b_800x800ar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *