Siirry sisältöön

Atrian uusi jauhelihapakkaus tuottaa 150 tonnia vähemmän muovijätettä vuodessa

Atrian uusi innovaatio jauhelihan pakkaamiseen vähentää muovijätteen määrää 150 tonnilla vuodessa ja tekee jauhelihasta entistä helppokäyttöisemmän arjessa.Atrian uuden jauhelihapakkauksen muovimäärä on alle puolet aiemmasta ja uuden pakkauksen muovi menee niin pieneen tilaan, että se mahtuu tulitikkuaskiin.

4343_lo

Kuluttajat ovat toivoneet helppokäyttöisempää ja vähemmällä muovimäärällä toteutettua jauhelihapakkausta nykyisen kovan muovipakkauksen tilalle. Uudessa pakkauksessa liha ei vaadi suojakaasua säilyäkseen. Vakuumipakkauksessa lihan säilyvyys paranee ja lihan myyntiaika kasvaa.

Jauhelihan pakkaamisen uusi innovaatio avaa uuden jakson jauhelihakaupassa, kun hankalista kovan muovin pakkauksista ja liiasta jätteestä päästään eroon. Jauhelihan ravitsemukselliset hyödyt ja helppokäyttöisyys saavat vielä sinetikseen paremman pakkauksen, jolla helpotetaan jokaisen kuluttajan arkea, toteaa tuoteryhmäpäällikkö Anna Kultalahti Atrialta.

1 thought on “Atrian uusi jauhelihapakkaus tuottaa 150 tonnia vähemmän muovijätettä vuodessa

  1. Päivitysilmoitus: Atrian uusi jauhelihapakkaus valittiin maailman parhaimmaksi – Tuottaa 150 tonnia vähemmän muovijätettä - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *