Siirry sisältöön

Uusavuttomuuden juhlaa… – HK lisäsi jauhelihaan porkkanan

Neljännes suomalaisista kuluttajista on ilmoittanut, että haluaa lisätä kasvisten syömistä lihan rinnalla. Niinpä HK tuo markkinoille aivan uudenlaisen tuotteen, HK PoPo® Porsas-porkkanajauhiksen, jossa on 75 % porsaan jauhelihaa ja 25 % porkkanaa.Nämä kuluttajien toiveet olivat meillä ohjenuorana, kun lähdimme kehittämään uutta tuotetta. Jauheliha on yhä edelleen suosituin liharaaka-aine arkiruuanlaitossa. Jauheliha sai kaverikseen porkkanan, helposti valmiiksi yhdistettynä. Helpotamme ja nopeutamme entisestään suomalaisten ruuanlaittoa kiireisessä arjessa, kertoo HKScan Finland Oy:n kategoriapäällikkö Jonne Hyvönen.

HK:n tiedotteen mukaan kasvisten pilkkominen ja esivalmistelu osana ruuanlaittoa koetaan kuitenkin työlääksi ja aikaa vieväksi.

Tutkimusten mukaan elintarvikkeiden valinnassa painaa eniten hyvä maku, mutta tuotteen pitää olla myös terveellinen sekä tukea monipuolista ruokavaliota. Elintarvikkeista suositaan myös kotimaisuutta ja edullista hintaa.

Uusi HK PoPo® on vastaus moneen arkiseen ruuanlaittopulmaan. Kasvisten lisääminen ruokaan ei voisi olla enää helpompaa, iloitsee Hyvönen.

3736

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *