Siirry sisältöön

Atria alkaa myydä lihaa verkkokaupassa

Atria on avannut tänään oman verkkokaupan, jonka tuotevalikoima koostuu laadukkaista premium-tason lihatuotteista. 100 % suomalaista alkuperää olevat laatutuotteet toimitetaan asiakkaiden kotiovelle suoraan Atrialta.

Verkkokaupan valikoimissa on ruokaharrastajien himoitsemia premium-tason tuotteita, kuten luomu-naudan arvo-osia, osso buccoa, naudan poskea ja laadukkaimpia paisteja. Verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat 100 % suomalaista Atria lihaa.

Uusi verkkokauppa lupaa asiakkailleen toimituksia kolmena päivänä viikossa ja kylmäkuljetukset toteutetaan yhdessä Postin kanssa.

Haluamme tehdä harvinaisempien ja laadukkaiden ruhonosien ostamisen helpoksi suomalaisille ruokaharrastajille. Samalla teemme asiakkaille tutuksi kattavaa laatulihojen valikoimaa. Verkkokaupan kautta ruoanvalmistuksesta kiinnostuneet kuluttajat saavat parhaimman liharaaka-aineen omaan keittiöön turvallisesti kotiin kuljetettuna, kertoo Atrian markkinointijohtaja Sanna Päällysaho.

Ensimmäisessä vaiheessa jakelu keskittyy 250 postinumeroalueelle Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Seinäjoella. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi verkkokauppa palvelee myös ammattilaisia ja yrityksiä, kuten pienempiä ravintoloita ja pitopalveluita.

50002_nelio2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *