Siirry sisältöön

Ruka, Savonlinna ja 21 suomalaispaikkaa pääsevät Coca-Cola -pullojen etikettiin

Tänä kesänä 23 kohdetta Suomessa saa nimensä Coca-Cola pulloihin. Etiketteihin valikoituneet suomalaispaikat sijoittuvat eri puolille Suomea, eroavat lomakohteina toisistaan ja sopivat myös lomanviettoon eri vuodenaikoihin.

Haluamme palauttaa kuluttajien mieliin sen tunteen, jonka kylmä Coca-Cola antaa kuumana kesäpäivänä. Tämän takia Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -pulloihin painettiin tänä kesänä lomakohteiden nimiä. Halusimme nostaa pulloihin myös kotimaisia lomakohteita. Valikoituneet 23 paikkakuntaa sijoittuvat eri puolille maata ja sopivat eri vuodenaikoihin, Suomen Coca-Colan viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo.

Suomalaiskohteiden ohella pulloihin painetaan 49 lomakohdetta ympäri maailmaa. Näistä 28 kohdetta Euroopasta ja 21 kaukokohdetta, joiden joukossa niin suurkaupunkeja, rantakohteita kuin myös pikkukyliä. Valitut lomakohteet on valittu etiketteihin, koska ne ovat suomalaisten suosimia tai unelmoimia matkakohteita.

Tampere_Savonlinna

Coca-Colan kesäpullolla voi osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona on kahden henkilön unelmaloma yhdessä kampanjaan valituista kohteista. Arvontakoodi löytyy jokaisen kampanjapullon korkista. Kahden hengen voittomatkoja arvotaan 12 kappaletta, yksi matka kunakin kesäviikkona.

Näin kampanja ilahduttaa Coca-Colan faneja kahdella tavalla: tänä kesänä valituissa paikoissa Coca-Colaa voi nauttia oman kunnan, kaupungin tai kylän nimikkopullosta, eli Coca-Cola -elämyksestä tulee hyvin henkilökohtainen nautinto. Lisäksi on vielä mahdollisuus voittaa unelmaloma vaikkapa Balille, Havajille tai Tamperein, Natri sanoo.

Kesäkampanjaan valitut suomalaiskohteet:

 • Ahvenanmaa
 • Hanko
 • Helsinki
 • Hämeenlinna
 • Härmä
 • Ivalo
 • Kalajoki
 • Kerava
 • Kouvola
 • Kuopio
 • Lappeenranta
 • Mikkeli
 • Naantali
 • Oulu
 • Rovaniemi
 • Ruka
 • Saariselkä
 • Savonlinna
 • Tampere
 • Turku
 • Tuuri
 • Utsjoki
 • Yyteri

Euroopan kohteet

 • Kreeta
 • Teneriffa
 • Algarve
 • Ibiza
 • Mallorca
 • Dubrovnik
 • Toscana
 • Gran Canaria
 • Barcelona
 • Sisilia
 • Split
 • Ateena
 • Tukholma
 • Pariisi
 • Malaga
 • Berliini
 • Rodos
 • Lissabon
 • Lontoo
 • Lanzarotte
 • Gardajärvi
 • Menorca
 • Birriz
 • Alicante
 • Nizza
 • Pafos

Kaukokohteet:

 • Bahama
 • Phuket
 • Cancun
 • Krabi
 • Havaiji
 • Kapkaupunki
 • Singapore
 • Hong Kong
 • San Francisco
 • Bali
 • Ko Phi Phi
 • Sri Lanka
 • Shanghai
 • Bangkok
 • Miami
 • New York
 • Hanoi
 • Lombok
 • Cabo San Lucas
 • Koh Samui
 • Marrakech

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *