Siirry sisältöön

Fazerin keksituoteperhe palkittiin arvostetulla Red Dot Award -palkinnolla

Fazerin keksituotteiden pakkausuudistus on palkittu arvostetulla Red Dot Award: Communication Design -palkinnolla kategoriassa Package design.

Vuodesta 1955 lähtien järjestetty Red Dot on maailman tunnetuimpia muotoilukilpailuja, jonka järjestää vuosittain saksalaisen Nordrhein-Westfalenin osavaltion muotoilukeskus Essenissä. Myös kaikki voittaneet työt esitellään Essenissä sijaitsevassa Red Dot -muotoilumuseossa.

Tänä vuonna kilpailuun lähetettiin yli 8000 työtä 50 maasta. Red Dot Award: Communication Design -palkinto myönnetään 18 kategoriassa, ja tuomaristo valitsee palkinnonsaajat.

Fazerin keksituoteperheeseen kuuluu sekä klassikoita, kuten Doris, Suklaalehti ja Marianne, että uusia herkkuja, kuten keväällä lanseeratut Fazer Caffe Latte ja Fazer Suklaa Mousse -keksit.

Klassikkokeksiemme designuudistus onnistui loistavasti. Selkeyttämällä pakkausten ilmettä olemme saaneet luotua vahvan ja erottuvan kokonaisuuden, joka puhuttelee myös uusia kuluttajia, kertoo designmuutoksesta vastannut Fazerin markkinointijohtaja Päivi Svens.

Fazerin yhteistyökumppanina pakkausuudistuksessa toimi designtoimisto Kuudes Helsinki.

Fazerin meille heittämä haaste oli kunnianhimoinen ja se teki projektista erityisen antoisan. Kuluttajalähtöinen suunnittelu on aina rivien välistä lukemista. Opimme tuntemaan ne arjen ja juhlan hetket, joita varten keksejä ostetaan. Hyvä design voi puhutella sekä nuoria että varttuneempia – ja nyt iloksemme myös kansainvälistä raatia, toteaa asiakkuusjohtaja Tomas Rosenquist.

aa7d9bf095f3452d_800x800ar (1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *