Siirry sisältöön

Paulúns-tuoteperheen uusi tulokas on Gluteeniton Granola

Paulúns-tuotesarja täydentyy gluteenittomalla granolalla. Herkullinen uutuus on sekoitus siemeniä ja mausteita sekä kuivattuja hedelmiä ja marjoja – ilman lisättyä sokeria.

Gluteenittoman granolan makuyhdistelmä – mustikka, raparperi, kardemumma ja kaneli – maistuu myös muille kuin täysin gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Gluteenittomia granoloita on markkinoilla varsin niukalti ja vielä vähemmän löytyy kategorian tuotteita, joissa ei ole lisättyä sokeria. Uskomme, että uudelle tuotteelle on kysyntää myös muiden kuin keliaakikoiden keskuudessa, kertoo markkinointipäällikkö Paula Pöntynen Orkla Suomelta.

Syyskuun alussa markkinoille tuotavan gluteenittoman granolan viljaraaka-aineena on gluteeniton kaurahiutale. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria eikä rusinaa. 350 gramman pakkauksessa myytävän gluteenittoman granolan makuyhdistelmä on mustikka, raparperi, kardemumma & kaneli (Ceylon).

6417801801059_13_0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *