Siirry sisältöön

Lasten ”samppanjaa” vedetään myynnistä – Juoma alkanut käymään

Alfmix Oy on ilmoittanut poistavansa myynnistä mansikanmakuista lasten juhlajuomaa. Tuotteessa on havaittu käymistä, mikä voi johtaa lasisen pullon rikkoutumiseen.

Takaisinveto koskee sellaisia tuote-eriä, joiden erätunnus on L263 7 1700889tai L264 7 1700889. Näiden tuote-erien parasta ennen -päiväys on 31.3.2020.

Alfmix Oy:n mukaan kuluttajia pyydetään jättämään kyseiset pullot avaamatta ja olemaan juomatta niiden sisältöä. Kannattaa varovasti pakata yllä mainitut tuotteet muovikassiin, sulkea tämä huolellisesti ja pistää se kierrätykseen kelpaamattoman roskan säiliöön.

Vaihtoehtoisesti tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan ja/tai olla yhteydessä Alfmix Oy:n kuluttajapalveluun jatko-ohjeiden saamiseksi. Ostos hyvitetään. Alfmix Oy:n kuluttajapalvelun sähköpostiosoite on info@robby-bubble.fi (engl.) tai info@alfmix.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *