Siirry sisältöön

Burger King -hampurilaisketju laajentaa kotiinkuljetusta – 100 ensimmäistä burgeria ilmaiseksi

BURGER KING® -ketju ja Wolt-kuljetuspalvelu laajentavat yhteistyötään tiistaina 29.5.2018 klo 16 alkaen. Alun perin vuoden 2018 tammikuussa lanseerattu yhteistyö kattaa jatkossa Helsingin lisäksi Vantaan, Turun, Tampereen ja Oulun kaupungit. Laajennuksen kunniaksi ensimmäiset 100 tilaajaa saavat ilmaisen WHOPPER®-aterian.

Laajentuessaan BURGER KING® -ravintoloita on Wolt-kuljetuspalvelussa yhteensä kahdeksan. Helsingissä ravintolat ovat Meilahti, Ruoholahti, Mannerheimintie sekä uutena Itis. Muiden kotiinkuljetusravintoloiden sijainnit ovat: Tikkurilan Dixi, Tampereen Hämeenkatu, Turun kauppakeskus Hansa ja Oulun Rotuaari.

Tammikuussa BURGER KING® -ketjussa käyttöön otettu kotiinkuljetuspalvelu on toiminut erinomaisesti ja ketjujohto on sitoutunut myyntikanavan kehitykseen.

-Digitaalisten myyntikanavien käyttäminen on nykyaikaa ja palvelee tiettyjen asiakasryhmien tarpeita perinteistä palvelumallia paremmin. Osa asiakkaista tietysti haluaa edelleen perinteistä palvelua, mutta meidän tehtävämme on tarjota jokaiselle se paras kanava asioimiseen. Tämän vuoksi strategiamme keskiössä on digitaalisten myyntikanavien kehittäminen, kertoo ketjujohtaja Tomi Söderström.

Wolt on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka mobiilisovelluksen kautta voi tilata ravintolaruokaa ennakkoon joko noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena. Wolt tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalveluita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa ja Georgiassa.

BURGER KING® -ketju on tänä vuonna panostanut moderneihin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on testattu kauppakeskus Sellossa, Espoossa.

-Olemme tämän vuoden aikana testanneet kotiinkuljetusta ja itsepalvelukassoja hyvällä menestyksellä. Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja uusille myyntikanaville asetetut tavoitteet ovat ylittyneet. Tulemme loppuvuoden aikana lisäämään myös itsepalvelukassojen määrää ravintoloissamme, kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen linjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *