Siirry sisältöön

Fazer Sirkkaleipä toi Suomeen kultaa maailman suurimmasta viestinnän kilpailusta

Fazer Sirkkaleivän ympärille rakennettu viestintäkokonaisuus toi ykkössijan kansainvälisessä SABRE Awards -kilpailussa. Voitto ratkesi 23.5.2018 Amsterdamissa käydyssä finaalissa. Näkyvyys maailmalla teki tunnetuksi paitsi Fazeria, myös suomalaista elintarviketeollisuutta kestävämpien ruokaratkaisujen edelläkävijänä.

Fazer Sirkkaleipä lennähti maailmankartalle ennätysvauhdilla

Fazer Sirkkaleipä lennähti voittoon kansainvälisessä SABRE Awards-viestintäkilpailussa, sarjassa ruoka ja juoma. Tänä vuonna arvostettuun viestinnän kilpailuun osallistui yli 2 500 työtä ympäri maailmaa. Jo lanseerausvaiheessa Fazer Sirkkaleipä sai osakseen ennennäkemättömän kotimaisen ja ulkomaisen mediahuomion, ja siitä uutisoitiin kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta.

Fazer toi maailman ensimmäisenä hyönteisleivän kauppoihin marraskuussa 2017.

Tavoitteenamme oli rakentaa viestintäkokonaisuus, joka kasvattaa Fazer Leipomoiden mainetta innovatiivisena ja ketteränä ruokatalona. Idea hyönteisruuasta, erilaiset viestinnälliset sisällöt ja tiimimme palo synnyttivät lumipalloefektin, joka rikkoi kaikki aiemmat julkisuusennätyksemme. SABRE Awards -voitto on kunnianosoitus Fazer Sirkkaleipää ja ruokavallankumousta rakentaneelle tiimillemme. Se tekee tunnetuksi myös Suomea ja suomalaista elintarviketeollisuutta kestävämpien ruokaratkaisujen edelläkävijänä, iloitsee Leena Majamäki.

Fazer Sirkkaleipä on herkullinen ja ravinteikas artesaanileipä, joka leivotaan alusta astin käsin Fazerin oman myllyn jauhoista ruokakaupoissa sijaitsevissa myymäläleipomoissa. Yhdessä Sirkkaleivässä on 70 kotisirkkaa. Sirkkaleipä on hyvä proteiinin lähde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *