Siirry sisältöön

Kannuksen Lihakauppa tuo uusia ja rohkeita makuja suomalaisten lautasille

Kannuksen Lihakauppa on uusi tekijä suomalaisilla lihatuotemarkkinoilla. Tuotteet saapuvat toukokuun 2018 aikana ruokakauppojen lihaosastoille ympäri Suomen, ja myymälä avataan Kannukseen kesällä 2018. Kannuksen Lihakaupassa pääosassa ovat hyvä maku ja ruoanlaiton hauskuus. Tavoitteena Kannuksen Lihakaupalla on olla monin tavoin entistä lähempänä kuluttajaa.

Tuomme markkinoille rohkeitakin makuyhdistelmiä ja tuotteita. Grillikauden avaamme nyt muun muassa vaahterasiirappipekonilla, kanaraakamakkaroilla ja harissa-maustetuilla kinkkupihveillä. Pienenä ja ketteränä toimijana voimme tehdä tarvittaessa pieniäkin eriä ja reagoida kuluttajien toiveisiin nopeasti, toimitusjohtaja Mikko Karell kertoo.

Helppokäyttöisillä ja maukkailla lihoilla on helppo onnistua, vaikka ei olisi huippukokki. Huippukokeilla on kuitenkin paikkansa tuotekehitystiimissä, jossa muun muassa Antti Vahtera on jatkuvasti kehittämässä uutta.

Vahtera ja Petteri Luoto jakavat myös arkikokkauksen vinkkejä Maistamossa, Kannuksen Lihakaupan verkkosivuilla, johon kokkausvinkkejä ja reseptejä aletaan pikkuhiljaa kerryttää. Tavoitteena on pitää tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin ja tarjota heille aidosti kiinnostavaa sisältöä niin tuotteiden kuin ruoanlaittovinkkienkin muodossa, Karell sanoo.

Kannuksen Lihakaupan tuotevalikoimaan kuuluvat kokolihatuotteet naudasta, porsaasta, kanasta ja lampaasta. Suurin osa tuotteista on valmiiksi maustettu. Osa tuotteista, kuten grillikylki, on valmiiksi kypsennetty. Myöhemmin markkinoille on tarkoitus tuoda myös laadukkaita valmisruokia.

Kannuksen Lihakaupan tunnuslause kuuluu ”Parhaalla on paikkansa”, joka viittaa sekä lihan merkitykseen suomalaisilla lautasilla että lihan parhaisiin paloihin. Paikkansa on myös Kannuksen Lihakaupan myymälällä, joka avataan tämän kesän aikana Kannukseen. Myymälään on juuri pestattu uusi lihamestari. Kannukseen asti ei kuitenkaan tarvitse lähteä löytääkseen parhaita makuja lautaselleen. Tuotteet saapuvat toukokuun aikana ruokakauppojen lihaosastoille ympäri maan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *