Siirry sisältöön

McDonald’sin kotiinkuljetukset alkavat tänään Helsingissä

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Woltin kanssa Helsingissä tänään 8. toukokuuta. Ruokaa voi tilata kotiinkuljetuksella Helsingin keskustan ja sen lähialueiden yhdeksästä eri McDonald’s-ravintolasta.

McDonald’sin kotiinkuljetuksessa mukana olevat ravintolat ovat Meilahti, Kamppi, Pitäjänmäki, Töölö, Hakaniemi, Teollisuuskatu, Ruoholahti, Forum katutaso ja Kluuvi. Asiakas voi tilata ruoan Woltin ilmaisella mobiilisovelluksella haluamaansa osoitteeseen Helsingin keskustan alueella.

Valitsimme Woltin kotiinkuljetuksemme kumppaniksi, sillä Wolt on markkinajohtaja Suomessa ja pystyy tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kuljetuspalvelun, kertoo McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström.

Ketju arvioi mahdollisia laajennussuunnitelmia myöhemmin.

Woltin kautta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia myös kotiinsa. Kotiinkuljetuksen tuotevalikoiman ulkopuolelle on kuitenkin rajattu kuumat juomat sekä muutamia jälkiruokia.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähetti noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii niin arkipäivisin kuin viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajan valikoiman kotiin kuljetettavaa ruokaa, ja suomalaiset ovat toivoneet McDonald’sin kotiinkuljetusta meiltä jo pidemmän aikaa. On aina suuri ilo päästä täyttämään asiakkaidemme toiveet, joten lähdemme ylpeänä yhteistyöhön McDonald’sin kanssa, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Maailmanlaajuisesti yli 11 500 McDonald’s-ravintolaa tarjoaa kotiinkuljetuspalvelua. Suomessa McDonald’s kehittää jatkuvasti asiakaskokemustaan: esimerkiksi Helsingin kotiinkuljetuksen lisäksi yhä useammassa McDonald’s-ravintolassa ruoan voi tilata digitaalisella tilauskioskilla, ja ruoka valmistetaan vasta asiakkaan tilauksesta ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *