Siirry sisältöön

Vegebuumi iskee myös kesän festareihin

Nordic Gourmet Oy tuo tänä kesänä festivaaleille täysin kasvisruokaan keskittyneen katuruokakeittiön, HÄRKIS® Vegetarian Street Kitchen -konseptin. Uusi katuruokakeittiö kiertää Suomea useissa tapahtumissa tarjoten herkullista kasvisruokaa festivaalivieraille.

Kasvava kasvisruuan kysyntä näkyy myös festivaaleilla ja suurissa yleisötapahtumissa. Vastatakseen kysyntään Nordic Gourmet ja Verso Food Oy kehittivät yhdessä uuden täysin vegaanisen kasvisruokakeittiön, jonka menusta löytyy ronskia festariruokaa kaikille kasvisruoan ystäville. Pääraaka-aineena käytetään Verso Foodin kotimaisesta härkäpavusta valmistettuja, gluteenittomia ja soijattomia Härkis® -tuotteita.

Haluamme tapahtumissamme tarjota asiakkaille laajan valikoiman erilaisia tuotteita, joista jokainen kävijä löytää itselleen sopivan annoksen. Laadukas kasvisruoka on tärkeä osa tätä valikoimaa ja nykyään myös asiakaspalvelun mittari, sanoo Nordic Gourmetin markkinointijohtaja Joonas Inha.

HÄRKIS® on puolessatoista vuodessa löytänyt paikkansa suomalaisten arjessa, mutta myös juhlassa. Katuruokakeittiö on luontainen jatkumo kasvavalle kysynnälle. Olemme iloisia, että jatkossa myös festareilla voi viettää HÄRKIS®-päivää!, kertoo Verso Food Oy:n tuotepäällikkö Sonja Hakala.

Härkis Vegetarian Street Kitchenin löydät ensi kesänä seuraavista tapahtumista:
Steelfest 18.-19.5.2018, Hyvinkää / South Park 8.-9.6.2018, Tampere / Helsinki-päivä 12.6.2018, Helsinki / Sataman yö 15.-16.6.2018, Jyväskylä / RMJ 21.-23.2018, Rauma / Iskelmä Himos 28.-30.6.2018, Jämsä / SuomiPop Oulu 12.-14.7.2018, Oulu / Tammerfest 19.-21.7.2018, Tampere /
Kuopio Rockcock 26.-28.7.2018, Kuopio / Jurassic Rock 3.-4.8.2018, Mikkeli / Blockfest 17.-18.8.2018, Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *