Siirry sisältöön

Käyttövalmis munavoi sai patentin – ”Suomelle hieno juttu”

Munax Oy on saanut Laitilan Kanatarhan Munavoille Euroopan laajuisen patentin. Munax Oy on Suomen ainoa kananmunatalo, joka on tuotekehittänyt ja jalostanut kananmunaa näin pitkälle ja toimittaa tuotteitaan niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoille.

– Patentin myöntäminen Munaxille on merkityksellinen asia. Vain harva suomalainen elintarviketalo on saanut patentin, joten patentin merkitys koko Suomelle on hieno juttu. Innovaatiot ja eteenpäin katsominen on meille munaxlaisille tuttu asenne. Se on sitä samaa asennetta kuin meissä kaikissa suomalaissa on, kertoo Munax Oy:n toimitusjohtaja Janne Torikka.

Laitilan Kanatarhan Munavoi on myynnissä niin S- kuin K-ryhmän ruokakaupoissa. Heti valmis Laitilan Kanatarhan Munavoi sisältää suomalaisia raaka-aineita; kananmunaa ja laktoositonta voita. Tuote on täysin säilöntäaineeton. Munavoi valmistetaan aidosta laktoosittomasta voista ja valmistusmenetelmän ansiosta tuote on heti levitettävä ja hyvänmakuinen.

– Jokainen tietää, että itse valmistettu munavoi pitää ennen tarjoilua pehmetä pöydällä. Meidän Munavoin voi nostaa suoraan jääkaapista pöytään ja se on silti heti levittyvä. Näin ollen myös monet ammattikeittiöt, kahvilat ja hoivapuolen asiakkaat ovat löytäneet tuotteen. Laitilan Kanatarhan Munavoissa on ansainnut myös Avainlippu-merkin, jatkaa Torikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *