Siirry sisältöön

HK:lta uutuus tuote kauppoihin: tomaatti-basilika jauheliha

Jauheliha pitää pintansa edelleen suomalaisten suosikkiraaka-aineena. Sitä ostetaan joka päivä 110 000 kiloa. Yli puolet punaisesta lihasta myydään jauhelihana. Arkiruuanlaiton tärkeitä kriteereitä ovat nopeus ja helppous. Esivalmisteluita ja sotkua halutaan keittiöön mahdollisimman vähän. HK tomaatti-basilika jauheliha on uutuus, joka vastaa juuri näihin toiveisiin. Siitä syntyy nopeasti herkullista, koko perheelle maistuvaa ruokaa. 

- Olemme kysyneet kuluttajien toiveita arjen ruuanlaittoon. Kotikokkien viesti on selvä. Ruokaa halutaan laittaa itse, mutta sen pitää syntyä nopeasti, helposti ja mahdollisimman vähällä keittiön sotkulla. Kaikenlaista ylimääräistä kuorimista, pilkkomista ja soseuttamista halutaan välttää. Myös maustaminen tuottaa useimmille päänvaivaa. Yhdistimme nämä toiveet ja takuuvarman suosikin, naudan ja porsaan lihasta valmistetun jauhelihan. Pakkasimme sen pötkömalliseen pakkaukseen, jolloin roskiskaan ei täyty niin nopeasti, kertoo HKScan Suomen markkinointi- ja kategoriajohtaja Anne Terimo.

Yhdessä jauhelihapaketissa on kolme tomaattia

Tomaatti-basilika jauheliha on pakattu 600 gramman pakkaukseen. Liha on suomalaista porsaan ja naudan lihaa, yhtä paljon kumpaakin. Tomaatti on lisätty jauhelihaan rouheena ja jauheena, mausteina ovat basilika, sipuli, valkosipuli ja oregano. Suolaa jauhelihassa on 1 %. Tuote on siis käyttövalmis ja sopii erinomaisesti jauhelihapihveihin ja -pulliin. Maussa tulee selkeästi esille kypsän tomaatin makeus ja aromaattisuus.

- Tomaatti on jauhelihassa rouheena sekä jauheena. Yhdessä jauhelihapakkauksessa on kolme tomaattia kuivattuna. Tomaatti antaa jauhelihalle selvästi punaisen tomaattisen värin ja herkullisen maun, kuvailee Terimo.

HK tomaatti-basilika jauheliha on pakattu pelkkään muovikääreeseen, pötkön muotoon. Näin syntyy mahdollisimman vähän pakkausjätettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *