Siirry sisältöön

Uutuus helppoon ruoanlaittoon: Valio MiFU® jauhis

Maidosta ja maitoproteiinista valmistettu Valio MiFU® tuoteperhe laajenee uudella Mifu jauhiksella. Ulkonäöltään ja maultaan jauhis muistuttaa suomalaisten arkisuosikkia jauhelihaa, mutta paistuu pannulla valmiiksi vain muutamassa minuutissa. 

– Kaikkien Valio MiFU® tuotteiden tarkoituksena on innostaa kokeilemaan uutta ja tarjota kaivattua vaihtelua tuttuihin resepteihin. Mifu jauhis on täydellinen vaihtoehto kotikokeille, jotka etsivät helppoa, koko perheelle maistuvaa vaihtoehtoa jauhelihalle, Valio MiFU® tuotteista vastaava liiketoimintapäällikkö Pia Järvinen vinkkaa.

Mifu jauhiksella kokkaaminen on äärimmäisen helppoa: ruskista se pannulla ja lisää ruokaan, joissa käyttäisit tavallisesti jauhelihaa. 250 gramman jauhispakkaus vastaa 400 grammaa jauhelihaa resepteissä. Tuote on valmiiksi maustettu, joten se ei välttämättä kaipaa seurakseen edes suolaa.

Mifu jauhis sopii esimerkiksi pastakastikkeisiin, lasagneen sekä tortillojen ja tacojen täytteeksi.

Maistuu koko perheelle

Mifu jauhista maistaneista puolet piti tuotetta sekä lapsille että aikuisille maistuvana. Lapsiperheistä kolmannes ostaisi Mifu jauhista vähintään kerran viikossa.

Kuten muissakin Valio MiFU® tuotteissa, jauhiksessa on runsaasti proteiinia (24 g / 100 g). Laktoosittomina, gluteenittomina, kananmunattomina ja hiivattomina tuotteet sopivat myös moneen erityisruokavalioon.

Uusia makuja tuttuihin tuotteisiin

Syksy tuo uutta myös ennestään tuttuihin Mifu suikaileisiin ja rakeisiin. Uutuusmauissa maistuvat eksoottiset mausteet. Hunajan ja curryn makuiset suikaleet sopivat mainiosti kanan tilalle esimerkiksi wrappeihin ja pastakastikkeisiin, kun taas ruokarakeiden sweet & sour -maku on omiaan wokkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *