Siirry sisältöön

Big Mac -hampurilainen täyttää 50-vuotta – juhlan kunniaksi jaetaan rajoitettu erä Big Mac -kastiketta

Pikaruoka-alan ikonia, McDonald’sin Big Mac -hampurilaista on myyty jo 50 vuoden ajan ja se on vakiinnuttanut paikkansa myös suomalaisten suosikkina. Juhlavuoden kunniaksi McDonald’s-ravintolat jakavat nopeimmille muutamia harvinaisia ja haluttuja pulloja Big Mac -kastiketta kaikissa ravintoloissaan perjantaina 21.9.

Tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan viettävän kolmikerroksisen klassikkohampurilaisen kehitti yhdysvaltalainen McDonald’s-yrittäjä Jim ”MJ” Delligatti, joka loi Big Macin vuonna 1967 silloisen ravintolansa aikuisia asiakkaita ajatellen. Hampurilaisesta tuli menestys ja se ilmestyi McDonald’s-ravintoloiden viralliselle ruokalistalle vuonna 1968. Suomessa herkku on ollut myynnissä yli kolmekymmentä vuotta, ensimmäisen McDonald’s-ravintolan avaamisesta lähtien.

Big Mac on tunnettu erityisesti sen salaisella reseptillä valmistetusta Big Mac -kastikkeesta. Hampurilainen koostuu kahdesta 100-prosenttisesta naudanlihapihvistä, salaatista, juustosta, suolakurkusta, sipulista ja seesaminsiemenillä kuorrutetusta sämpylästä. Suomessa Big Macin salaatti tulee juvalaiselta Salico Oy:ltä. Sämpylät hampurilaiseen leivotaan ja paistetaan Vantaalla.

McDonald’s-ravintolat jakelevat juhlavuoden kunniaksi salaisella reseptillä valmistettua Big Mac -kastiketta jokaisessa Suomen McDonald’s-ravintolassa perjantaina 21.9. Harvinaisia ja haluttuja kastikepulloja ehtivät saamaan vain nopeimmat Big Mac -aterian ostajat 21.9. kello 10.30 alkaen.

Haluamme Big Macin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden saada Big Mac -kastiketta pullossa kotiin. Kastike ei tule myyntiin ravintoloihin tai vähittäistavarakauppoihin kertoo McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *